De volgende factuurlay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Factuurkolommen
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Specificatie instellingen
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik op Factuurinstellingen en scroll naar Lay-outs.

Om een bestaande factuurlay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende factuurlay-out.

Hier kun je bepalen waar het adres binnen het factuurblok wordt geplaatst.

Bovenmarge (in mm)

Dit is gerekend vanaf de bovenzijde van de pagina.

Inspringen links (in mm)

Dit is gerekend vanaf de linkerzijde van de pagina.

Als je te weinig ruimte hebt gehouden tussen de bovenzijde van de pagina en de start van het factuurblok om een adresblok te plaatsen, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd.