De volgende herinnering lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Instellingen
  • Onderwerp
  • Tekstinhoud
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik op Instellingen herinneringen en open vervolgens het tabblad Lay-outs.

Om een bestaande herinnering lay-out te wijzigen klik je op de omschrijving van de desbetreffende herinnering lay-out.

Voor het aanmaken van een nieuwe herinnering lay-out klik je bovenin je scherm op de knop Nieuwe lay-out.

Als je besluit herinneringen per e-mail te gaan versturen kun je hier ook het onderwerp en de tekst van de e-mail aanpassen.

In de tekst en in het onderwerp kun je ook variabele gegevens opnemen (zogenaamde placeholders). Die placeholders staan altijd tussen vierkante haken en hebben specifieke naam.

LET OP!

De placeholder [PublicLink] kan niet worden gebruikt in het onderwerp of tekst van de e-mail.