De volgende herinnering lay-out instellingen kunnen worden ingevoerd:

• Algemeen
  • Instellingen
  • Onderwerp en tekstinhoud
  • Pagina-indeling (voettekst)
  • Pagina-instellingen
  • Papierinstellingen
  • Adrespositionering
  • Logo positionering
  • Onderwerp en tekst van mail.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Instellingen herinneringen en vervolgens op het tabblad Lay-outs.

Om een bestaande herinnering lay-out te wijzigen klik je op > voor de omschrijving van de desbetreffende herinnering lay-out

Voor het aanmaken van een nieuwe herinnering lay-out klik je bovenin je scherm op de knop Nieuwe lay-out.

Hiermee kun je bepalen waar het adres binnen het tekstblok wordt geplaatst.

Bovenmarge (in mm)

Dit is gerekend vanaf de bovenzijde van de pagina.

Inspringen links (in mm)

Dit is gerekend vanaf de linkerzijde van de pagina.

Als je te weinig ruimte hebt gehouden tussen de bovenzijde van de pagina en de start van het tekstblok om een adresblok te plaatsen, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd.