Alle financiële documenten en banktransacties moeten in de administratie(s) van een domein op de correcte relatie worden geboekt. Alle banktransacties moeten immers worden gematcht met de correcte financiële documenten (facturen en journaalposten).

Open de module Backoffice en scrol links in je scherm naar de Checklist. Klik vervolgens op Relatiecontrole

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit overzicht worden alle relaties in een domein getoond die op dit moment door Yuki als dubbel worden aangemerkt.

Een relatie wordt herkend als dubbel wanneer deze op één van de volgende vijf punten overeenkomt met een al aanwezige relatie:

• naam
  • KvK-nummer
  • btw-nummer
  • website
  • bankrekening.

Om alle dubbele namen, KvK-nummers, btw-nummers, bankrekeningen of websites in het domein te bekijken klik je op de juiste optie in het dropdown menu.

De nu getoonde selectie kun je nog verder inperken door een optie te selecteren in één of beide andere dropdown menu's.

Daarnaast kun je dubbele relaties zoeken die begint met bepaalde letters of cijfers of waarin deze letters en cijfers voorkomen.

Om een dubbele relatie samen te voegen selecteer je eerst de relatie die je wilt behouden in het domein en vervolgens de relatie die je daarmee wilt samenvoegen. Klik nu op de knop Samenvoegen. De dubbele relatie verdwijnt uit het overzicht.

De gegevens van de relatie die je wilt behouden worden, indien nodig, aangevuld met de gegevens van de andere relatie.