Om herinneringen of aanmaningen te kunnen versturen moet je eerst de instellingen voor herinneringen controleren en, indien nodig, bijwerken.

Om handmatig herinneringen aan te maken en te versturen moet je de gewenste instellingen op de tabbladen 'Handmatige herinneringen' en 'Lay-outs' (tekst en opmaak van brieven) invoeren.

Om alle instellingen binnen je domein te bekijken en/of te wijzigen klik links in je scherm op het radertje. Klik vervolgens onder ‘Verkoop’ op 'Instellingen herinneringen'.

LET OP!

Alleen indien de herinneringen en aanmaningen service van Yuki is geactiveerd ( automatisch versturen van herinneringen) moeten er ook instellingen op de tabbladen ‘Automatische herinneringen’ en ‘Geblokkeerde relaties’ worden vastgelegd.

Handmatige herinneringen

Op dit tabblad leg je enkele instellingen vast voor herinneringen die handmatig worden verstuurd.

Verzendwijze

Hoe je de herinneringen wenst te versturen, per e-mail of per gewone post.

Standaard opmaak

Welke brief (opmaak) standaard verstuurd moet worden. Voordat je een herinnering of aanmaning verstuurt, kun je dat nog wijzigen.

Lay-outs

Op het tabblad 'Lay-outs' kun je tekst en opmaak van bestaande brieven wijzigen of nieuwe brieven aanmaken door te klikken op de knop 'Nieuwe lay-out'.