Voordat je verkoopfacturen kunt aanmaken en verwerken in Yuki moet je eerst verkoopartikelen toevoegen.

In Yuki kun je alle verkoopartikelen bekijken die op dit moment in het domein zijn toegevoegd.

Alle toegevoegde artikelen zijn toegevoegd aan de standaard prijslijst. De artikelen kunnen echter op elk gewenst moment worden toegevoegd aan een andere prijslijst binnen het domein.

Vanuit dit overzicht kun je ook:

• alle toegevoegde artikelen in een prijslijst downloaden als een CSV-bestand (Excel)
  • een totaaloverzicht van het artikel bekijken
  • een nieuw verkoopartikel toevoegen.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verkoopartikelen

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Kolom selectie om de getoonde kolommen in dit overzicht aan te passen zodat je op de door jou gewenste waarden in deze kolom(men) kunt filteren.

Om te bekijken aan welke prijslijst(en) de verkoopartikelen op dit moment zijn toegevoegd selecteer je in het dropdownmenu Prijslijsten de specifieke prijslijst.

In de filterbalk  kun je door te dubbelklikken op één of meer waarden in één van de getoonde kolommen deze als filter toevoegen aan de filterbalk.

Verkoopartikelen downloaden

Om alle verkoopartikelen in een prijslijst te downloaden als een CSV-bestand klik je op de knop Download als CSV.

Totaaloverzicht artikel bekijken

Bij elk artikel in Yuki wordt er een zogenaamd totaaloverzicht een aantal zaken vastgelegd of bijgehouden:

• artikelgegevens

• prijslijst(en) waaraan het artikel is toegevoegd

• prijsovereenkomst(en) met klanten voor het artikel

• omzet per maand of per jaar

• de laatst verstuurde facturen

• top verkopen.

Klik op de omschrijving van het desbetreffende verkoopartikel om het totaaloverzicht te bekijken.

Verkoopartikel toevoegen

Klik op de knop Nieuw verkoopartikel om een verkoopartikel aan een prijslijst toe te voegen.