Voordat je verkoopfacturen kunt aanmaken en verwerken in Yuki moet je eerst verkoopartikelen toevoegen.

In Yuki kun je alle verkoopartikelen bekijken die op dit moment in het domein zijn toegevoegd.

Alle toegevoegde artikelen zijn toegevoegd aan de standaard prijslijst. De artikelen kunnen echter op elk gewenst moment worden toegevoegd aan een andere prijslijst binnen het domein.

LET OP!

Je kunt ook de import functionaliteit gebruiken voor het importeren van verkoopartikelen die nog niet zijn toegevoegd in het domein.

Vanuit dit overzicht kun je ook:

• alle toegevoegde artikelen in een prijslijst downloaden als een CSV bestand (Excel)
  • een totaaloverzicht van het artikel bekijken
  • een nieuw verkoopartikel toevoegen.

Open de module 'Verkoop' en klik 'Verkoopartikelen'.

Om te bekijken aan welke prijslijst(en) de verkoopartikelen op dit moment zijn toegevoegd selecteer je rechts in je scherm de specifieke prijslijst.

Totaaloverzicht verkoopartikel

Bij elk artikel in Yuki wordt er een zogenaamd totaaloverzicht een aantal zaken vastgelegd of bijgehouden:

• artikelgegevens

• prijslijst(en) waaraan het artikel is toegevoegd

• prijsovereenkomst(en) met klanten voor het artikel

• omzet per maand of per jaar

• de laatst verstuurde facturen

• top verkopen.

Klik op de omschrijving van het desbetreffende artikel om het totaaloverzicht te bekijken.

Verkoopartikel toevoegen

Klik op de knop ‘Nieuw verkoopartikel’ om een verkoopartikel in het domein toe te voegen.