In Yuki kun je een aantal werklijsten en overzichten bekijken van alle onbetaalde/nog te incasseren en betaalde/geïncasseerde verkoopfacturen.

De volgende werklijsten van verkoopfacturen zijn beschikbaar:

De volgende overzichten van verkoopfacturen zijn beschikbaar:

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik vervolgens op Facturen en selecteer vervolgens de werklijst of het overzicht dat je wilt bekijken.

In elke werklijst of overzicht kan:

• een nieuwe verkoopfactuur worden aangemaakt
  • een download worden gemaakt van alle getoonde kolommen als een CSV-bestand (Excel)

Hieronder wordt beschreven hoe in elke werklijst en overzicht de weergave kan worden aangepast en de getoonde gegevens kunnen worden gefilterd.

In een artikel over elk type werklijst of overzicht worden alleen de specifieke weergave mogelijkheden en toe te passen filters beschreven.

Weergave

De weergave kan op de volgende manieren worden aangepast:

1. Administratie: Selecteer, indien nodig, de facturen van de juiste administratie.

2. Periode: Geef aan, indien mogelijk, van welke periode je facturen wilt bekijken.

3. Kolomselectie: Standaard worden in elke werklijst of overzicht een aantal kolommen getoond. Deze kolommen kunnen worden aangepast door kolommen te selecteren of deselecteren.

4. Schermvoorbeeld: Wissel tussen het wel of niet tonen van een schermvoorbeeld van de geselecteerde verkoopfactuur.

5. Kolomsortering: Alle getoonde kolommen kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Filtering

In de filterbalk kunnen de volgende filters kunnen worden toegepast:

• Tag: klik op één of meer tags om deze toe te voegen aan de de filterbalk.

• Waarde in kolom: dubbelklik op één of meer waarden in één van de getoonde kolommen. Deze worden toegevoegd aan de filterbalk.

Bij gebruik van de tag Status kan het filter verder worden gespecificeerd naar Niet verstuurd, Onbetaald, Gedeeltelijk ontvangen of Volledig ontvangen

Bij gebruik van de tag Achterstallig kan het filter verder worden gespecificeerd naar Meer dan 30 dagen achterstallig, Meer dan 60 dagen achterstallig of Meer dan 90 dagen achterstallig

Pas de getoonde kolommen in de werklijst of overzicht aan zodat je op de waarden in deze kolom(men) kunt filteren.