In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle concept- en te verzenden verkoopfacturen. Conceptfacturen zijn aangemaakt in de administratie maar kunnen of moeten nog niet verzonden worden naar je klanten.

Open de module Verkoop, klik links in je scherm op Verkoopfacturen en selecteer vervolgens het overzicht Concept- en te verzenden facturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Concept- en te verzenden facturen’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Relatie;', Onderwerp’, ‘Btw-bedrag’ en ‘Bedrag’.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ door op deze tag te klikken.