In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle concept- en te verzenden verkoopfacturen. Conceptfacturen zijn aangemaakt in de administratie maar kunnen of moeten nog niet verzonden worden naar je klanten.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Concept- en te verzenden facturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Concept- en te verzenden facturen’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Relatie;', Onderwerp’, ‘Btw-bedrag’ en ‘Bedrag’.

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ door op deze tag te klikken. De tag wordt toegevoegd aan de filterbalk.