In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle concept- en te verzenden verkoopfacturen. Conceptfacturen zijn aangemaakt in de administratie maar kunnen of moeten nog niet verzonden worden naar je klanten.

In de module ‘Verkoop’ klik je op ‘Facturen’ en vervolgens selecteer je het overzicht ‘Concept- en te verzenden facturen’.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Concept- en te verzenden facturen’.

Weergave en filtering

Dit overzicht kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ door deze tag naar de  filterbalk te slepen.

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Btw-bedrag’ en ‘Bedrag’.