In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle onbetaalde/nog te incasseren en betaalde/geïncasseerde verkoopfacturen.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Facturen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Alle facturen.

Het volgende scherm wordt geopend:

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van het overzicht ‘Alle facturen’.

Weergave en filtering

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Relatie', 'Onderwerp’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Match status’.

TIPS!

• Voeg de kolom Incasso toe om alle nog te incasseren of geïncasseerde facturen te bekijken of hierop te filteren.
  • Wanneer er voor een factuur een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse factuurlay-out is gebruikt, verschijnt de kolom Taal in het bovenstaande overzicht.
  • Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’, ‘Achterstallig’ en/of ‘Status’ door op deze tags te klikken. De tag of tags worden toegevoegd aan de filterbalk.

Bij gebruik van de tag Status kan het filter verder worden gespecificeerd naar Niet verstuurd, Onbetaald, Gedeeltelijk betaald of Volledig ontvangen.