In Yuki kun je een werklijst bekijken van alle verkoopfacturen die in behandeling zijn gezet. Dit zijn facturen die nog niet betaald of geïncasseerd zijn en waar nog uitzoek- of navraagwerk voor moet worden gedaan.

Vanuit deze werklijst kunnen:

• facturen worden vrijgegeven voor verzending naar je klanten.

In de module ‘Verkoop’ klik je op ‘Facturen’ en vervolgens selecteer je de werklijst ‘Facturen in behandeling’.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van de werklijst ‘Facturen in behandeling’.

Weergave en filtering

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’, ‘Achterstallig’, ‘Gedeeltelijk betaald’ en ‘Status’ door deze tags naar de filterbalk te slepen.

LET OP!

Bij gebruik van de tag ‘Status’ kan het filter verder worden gespecificeerd naar ‘Onbetaald’ en ‘Gedeeltelijk ontvangen’.

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Factuurnr.’, ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Factuurdatum’, ‘Vervaldatum’, ‘Btw-bedrag’, ‘Bedrag’ en ‘Status’.

LET OP!

Wanneer er voor een factuur een Nederlandse, Engelse, Franse of Duitse factuur lay-out is gebruikt, verschijnt de kolom 'Taal' in het bovenstaande overzicht.

LET OP!
Wanneer de Vreemde valuta module is geactiveerd in de Yuki store kun je ook filteren op Valuta.

Facturen vrijgeven voor verzending

Selecteer de facturen in de lijst die je wilt vrijgeven voor verzending naar je klanten. Klik rechtsboven op de knop ‘Vrijgeven’.

De facturen komen in de werklijst ‘Te verzenden facturen’ terecht en verdwijnen uit de lijst ‘Facturen in behandeling’.