In Yuki kun je een werklijst bekijken van alle verkoopfacturen die zijn aangemaakt maar nog niet verzonden kunnen of moeten worden naar je klanten.

Deze facturen kunnen nog altijd worden aangepast en bewaard worden.

Vanuit deze werklijst kunnen:

• facturen worden klaargezet voor verzending naar je klanten.

In de module ‘Verkoop’ klik je op ‘Facturen’ en vervolgens selecteer je de werklijst ‘Conceptfacturen’.

In elke werklijst en overzicht kan de weergave worden aangepast en kunnen de getoonde gegevens worden gefilterd.

Hieronder worden de specifieke weergave en filtermogelijkheden beschreven van de werklijst ‘Conceptfacturen’.

Weergave en filtering

Deze lijst kan standaard worden gefilterd op ‘Creditfactuur’ door deze tag naar de filterbalk te slepen.

Standaard worden de volgende kolommen getoond: ‘Onderwerp’, ‘Relatie’, ‘Btw-bedrag’ en ‘Bedrag’.

Facturen klaarzetten voor verzending

Selecteer de facturen in de lijst die je wilt klaarzetten voor verzending naar je klanten. Klik rechtsboven op de knop ‘Verplaats naar te verzenden facturen’.

De facturen verdwijnen uit de werklijst ‘Conceptfacturen’ en komen in de lijst ‘Te verzenden facturen’ terecht.