Om alle instellingen binnen je domein te bekijken en/of te wijzigen klik links in je scherm op het radertje

Klik vervolgens onder Verkoop op Factuurinstellingen en scroll naar Lay-outs.

Alle factuur lay-outs die momenteel zijn aangemaakt voor deze administratie worden hier getoond.

Je kunt hier een factuur lay-out aanmaken of wijzigen.

Lay-outs wijzigen

Je kunt één van deze lay-outs wijzigen en/of verwijderen door te klikken op de omschrijving van de lay-out.

Lay-outs aanmaken

Je kunt een nieuwe lay-out aanmaken door te klikken op + Nieuwe lay-out.