Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de standaardwaarden van  de verkoop instellingen zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen, klik in het nu geopende scherm op Verkoop instellingen en scroll vervolgens naar Standaardwaarden.

De onderstaande instellingen kunnen als standaardwaarden bij de verkoop instellingen worden ingevoerd.

Standaard prijslijst

Deze standaard prijslijst wordt bij het aanmaken van een verkoopfactuur als voorkeurswaarde ingevuld.