Voordat je verkoopfacturen en offertes gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen en offertes invoeren, controleren en/of bijwerken.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen en offertes invoeren:

• Standaardwaarden
  • Factuur
  • Factuuraflevering
  • Offertes
  • Prijslijsten
  • Factuur lay-outs
  • Offerte lay-outs.

Open de module Verkoop en klik vervolgens links in je scherm op Verkoop instellingen

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik rechtsboven op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de verkoop instellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.