Voordat je verkoopfacturen gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen invoeren, controleren en/of bijwerken.

Om alle instellingen binnen je domein te bekijken en/of te wijzigen klik links in je scherm op het radertje. Klik vervolgens onder Verkoop op Factuurinstellingen.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen invoeren:

• Standaardwaarden
  • Factuurnummer
  • Aflevering
  • Prijslijsten
  • Lay-outs.

Klik rechtsboven op de knop Bewerken om de instellingen te wijzigen.

Om alle wijzigingen in de factuurinstellingen op te slaan klik je rechtsonder op de knop Bewaren.