Voordat je verkoopfacturen gaat aanmaken en versturen, moet je eerst de instellingen voor de verkoopfacturen invoeren, controleren en/of bijwerken.

Om alle instellingen binnen je domein te bekijken en/of te wijzigen klik links in je scherm op het radertje. Klik vervolgens onder ‘Verkoop’ op 'Factuurinstellingen'.

Je kunt de volgende instellingen voor verkoopfacturen invoeren:

• Standaardwaarden

• Factuurnummer

• Aflevering

• Prijslijsten

• Lay-outs.

Klik rechtsboven op de knop ‘Bewerken’ om de instellingen te wijzigen.