De actie Vraagposten wordt gebruikt als je vragen wilt stellen over de banktransactie aan de klant. De banktransactie wordt met deze actie geboekt op de grootboekrekening ’23020 Vraagposten’. De klant kan de boekingen op deze grootboekrekening direct zien in zijn of haar lijst met aandachtspunten.

Om te beginnen met het verwerken van banktransacties open je het domein en klik je vervolgens op het icoon Bank

Klik in de workflow Te verwerken banktransacties op de > voor een banktransactieregel.

Je krijgt het volgende scherm te zien als je op deze actie klikt:

Klik nu op de knop Afgehandeld waardoor de volgende banktransactie in de workflow wordt getoond.