De actie Interne overboekingen onderweg wordt gebruikt voor de af- en bijschrijvingen tussen zakelijke bankrekeningen die beiden binnen het domein in Yuki worden verwerkt. De banktransactie wordt met deze actie geboekt op grootboekrekening '23000 Betalingen onderweg'.

Klik in de workflow Te verwerken banktransacties op de > voor een banktransactieregel.

Je krijgt het volgende scherm te zien als je op deze actie klikt:

Door een centrale herkenningsregel in Yuki worden bijna alle overboekingen tussen zakelijke rekeningen automatisch geboekt op '23000 Betalingen onderweg'.

Klik op de knop Bewaren.