De kasstaat kan worden geïmporteerd door middel van een CSV-bestand. Dit bestand zal worden herkend en de kasstaat (lees transacties) zal worden verwerkt.

Na de import wordt per transactie bepaald of deze automatisch verwerkt kan worden. Is dat niet mogelijk dan worden de transacties die overblijven in de workflow 'Te verwerken kastransacties' geplaatst.

Mogelijke transacties:

• Omzet (inclusief btw-hoog)
  • Omzet (inclusief btw-laag)
  • Omzet zonder btw
  • Betaald via pinpas
  • Betaald via creditcard
  • Ontvangen van klant X
  • Contante uitgave aan leverancier Y inclusief btw
  • Gestort in kas na opname bij bank
  • Afgestort naar bank
  • Gestort van privé (door Z)
  • Opgenomen privé (door Z)
  • Kasverschillen
  • Diversen.

Bedenk voor elk type een transactie code en maak daarvoor een bankherkenningsregel aan. De kastransacties zullen in het vervolg automatisch door Yuki verwerkt kunnen worden.