Je kunt de kasstaat importeren door middel van een CSV-bestand.

Voor een uitgebreide beschrijving van de opbouw en een voorbeeld van dit CSV-bestand zie artikel Kasstaat importeren.

Dit bestand zal worden herkend en de kasstaat (lees transacties) zal worden verwerkt.

Na de import wordt per transactie bepaald of deze automatisch verwerkt kan worden. Is dat niet mogelijk dan worden de transacties die overblijven in de workflow 'Te verwerken kastransacties' geplaatst.

Mogelijke transacties:

• Omzet (inclusief btw-hoog)
  • Omzet (inclusief btw-laag)
  • Omzet zonder btw
  • Betaald via pinpas
  • Betaald via creditcard
  • Ontvangen van klant X
  • Contante uitgave aan leverancier Y inclusief btw
  • Gestort in kas na opname bij bank
  • Afgestort naar bank
  • Gestort van privé (door Z)
  • Opgenomen privé (door Z)
  • Kasverschillen
  • Diversen.

Bedenk voor elk type een transactie code en maak daarvoor een bankherkenningsregel aan. De kastransacties zullen in het vervolg automatisch door Yuki verwerkt kunnen worden.