Einde ondersteuning Internet Explorer

Yuki is een webapplicatie en is afhankelijk van de functionaliteit van webbrowsers

Yuki innoveert continu om het werk van accountantskantoren zoveel mogelijk te automatiseren. De programmeertalen die de basis vormen van Yuki innoveren razendsnel. Zo snel zelfs dat sommige webbrowsers verouderd raken omdat zij bepaalde nieuwe functionaliteit niet ondersteunen.

Om in de innovatie niet geremd te worden door de beperkingen van webbrowsers, heeft Yuki besloten om per 1 januari 2019 te stoppen met ondersteuning voor Internet Explorer.

De reden daarvoor is dat er te veel concessies gedaan moeten worden in functionaliteit om Yuki probleemloos op deze browser te laten werken. Daarnaast stimuleert Microsoft zelf actief de uitfasering van Internet Explorer door het beschikbaar stellen van de Microsoft Edge browser.

Gebruikers van Internet Explorer adviseren wij om over te stappen op een van de andere browsers die Yuki ondersteunt:

Windows

MacOS

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met Yuki support.
Voor support België support@yuki.be
Voor support Nederland support@yuki.nl