Met de betaalservice controleert Yuki tijdens het boeken of je inkoopfacturen nog een betaalhandeling van je vergen. Als dat het geval is, zoals bij acceptgiro’s, dan vult Yuki ook de benodigde betaalinformatie, zoals het bankrekeningnummer waarnaar betaald moet worden, de uiterste betaaldatum en de betaalreferentie voor je in en plaatst de factuur in een handige betaallijst. Zo heb je altijd een overzicht van de betalingen die je nog moet verrichten.


Betalingen gebundeld aanleveren


Als je wilt gaan betalen hoef je enkel naar de betaallijst te gaan om aan te geven welke facturen je wilt gaan betalen. Yuki zet vervolgens die betalingen voor je om in een bestand. Dat bestand kun je weer via de website van je bank aan de bank aanleveren. Je hoeft dan enkel nog die bundel van betalingen te autoriseren gebruik makend van je vaste smartcard of andere autorisatiemethode.

Functiescheiding en autorisatie

Als je bedrijf wat groter is kun je in Yuki een functiescheiding inschakelen door middel van het toepassen van verschillende rollen. Facturen komen dan niet meer direct in de betaallijst, maar moeten eerst door een persoon in je bedrijf worden vrijgegeven voor betaling. Zo kun je erop vertrouwen dat van de facturen die je wilt gaan betalen eerst door een manager of inkoper is gecontroleerd of de producten of diensten zijn geleverd en goed waren.


Probeer het een maand gratis

Je kunt de betaalservice een maand gratis uitproberen. Bevalt het je niet, dan zet je binnen die maand de service gewoon weer uit. Je betaalt dan helemaal niets. Blijf je na die maand de service gebruiken dan zal Yuki je 5,00 euro per maand aan vaste kosten in rekening brengen voor de extra software en de extra werkzaamheden tijdens het verwerken van de documenten.


Voor meer informatie over hoe je deze module gebruikt binnen Yuki zie hier.