Met Yuki Workflow kun je taken aanmaken en zo diverse zaken beter organiseren

  • Maak zelf je eigen taaksoorten aan
  • Bepaal per taaksoort welke stappen doorlopen moeten worden
  • Maak gebruik van slimme workflow regels om taken te laten genereren na verwerking van een factuur
  • Bewaak openstaande taken van jezelf of van je team
  • Gebruik de app op je smartphone om facturen goed te keuren


Werk beter verdelen door te starten met taken

Yuki taken is een eenvoudige doch krachtige omgeving om bedrijfsprocessen, taken, to do's of goedkeuringsslagen te beheren. Door de algemene opzet is het te gebruiken voor bijvoorbeeld het goedkeuren van facturen, het organiseren van bestellingen, of het opvolgen van eenvoudige werkopdrachten.
Yuki Workflow is geschikt voor grotere bedrijven die bepaalde bedrijfsprocessen digitaal willen maken, maar kan ook gebruikt worden door eenmanszaken die activiteiten rond klanten wensen te registreren en de opvolging ervan willen bewaken.


Goedkeuren van facturen

Yuki workflow is geintegreerd met Yuki betaal zodat je andere medewerkers kunt betrekken bij het goedkeuren van inkoopfacturen voordat deze in de betaallijst terecht komen. Medewerkers zien de goed te keuren facturen op de Yuki App op hun smartphone en kunnen zo dus snel reageren met een eenvoudige veegbeweging.


Werkopdrachten volgen
Je kunt ook workflow processen met 4 stappen definieren. Stap 1 is het definieren van de opdracht, stap 2 is het goedkeuren van de opdracht en het toewijzen daarvan aan een bepaalde persoon. Stap 3 is het gereedmelden van de opdracht en stap 4 het goedkeuren van de uitvoering. Zo kunnen bijvoorbeeld een werkopdrachten van klanten in de organisatie worden verdeeld en opgevolgd.

Gespreksnotities vastleggen
Je kunt workflow ook gebruiken om simpele zaken zoals gespreksnotities e.d. vast te leggen en op te volgen. Zo kun je ook de efficiency en kwaliteit van je eigen werk verbeteren.Probeer het een maand gratis

Je kunt Yuki workflow een volle maand gratis uitproberen. Bevalt het je niet, dan zet je binnen de maand de service gewoon weer uit. Je betaalt dan helemaal niets.


Voor meer informatie over hoe je deze module gebruikt binnen Yuki zie hier.