Screenshot-iMac-office11.png

 

Afspraken en agenda

Maak een afspraak aan voor jezelf of een medewerker, en hang optioneel een document uit je Yuki archief aan deze afspraak. Bekijk de agenda van jezelf, je afdeling, of het hele bedrijf, in een week- of maandoverzicht.

 
 Screenshot-Macbook-office2.png

 Taken en document-workflow


Maak taken aan voor jezelf of voor andere medewerkers. Gebruik je takenlijst om je dagelijkse werk te structureren. Maak je eigen taaksoorten aan, om bijvoorbeeld de workflow rondom de goedkeuring van facturen te regelen. Screenshot-iPad-office3.png

 

E-mail ophalen en versturen vanuit Yuki


Met de Yuki e-mail functionaliteit kun je binnen Yuki e-mail ontvangen en versturen van elk e-mailadres waar jij de eigenaar van bent, waarbij dit e-mailadres POP3 ondersteunt voor het ophalen van de e-mail. Je kunt dan o.a. de bijlagen van e-mails direct in je Yuki archief plaatsten, en door Yuki in je boekhouding laten verwerken.


 Screenshot-iMac-urenregistratie1-369.png


    Urenregistratie


    Laat al je medewerkers hun gewerkte uren

    vastleggen, en bekijk in week- of maandoverzichten

    de uren per afdeling, of voor het hele bedrijf. Bij de

    gewerkte uren kun je ook een klant/relatie

    vastleggen, zodat je in de overzichten kunt zien

    hoeveel er voor bepaalde klanten gewerkt is.

 

  Screenshot-iMac-office41.png

 
Verzuimregistratie

Laat al je medewerkers hun afwezigheid vastleggen in Yuki. Alle verzuimregistraties vind je ook terug in de agenda van Yuki. Je kunt daarnaast in één oogopslag zien hoeveel vrije dagen alle medewerkers nog hebben en hoe hoog het ziekteverzuim is.

 

 

 

Probeer het een maand gratis
Je kunt Yuki Office een volle maand gratis uitproberen. Bevalt het je niet, dan zet je binnen maand de service gewoon weer uit. Je betaalt dan helemaal niets. Blijf je na die maand de service gebruiken dan zal Yuki je 1,00 euro per Yuki gebruiker per maand aan vaste kosten in rekening brengen voor de extra software.


Voor meer informatie over hoe je deze module gebruikt binnen Yuki zie 
hier.