Je maakt als partner gebruik van een salarisverwerkingsbedrijf. Deze dient de API code te delen, waarmee je als partner toegang krijgt tot alle gegevens in die betreffende Nmbrs omgeving.

Om deze gegevens af te schermen dient er een accountants login te zijn.  Voor de API moet er gebruik gemaakt worden van een master accountants login. Om te voorkomen dat de partner met de API code alle klanten in de omgeving van het salarisverwerkingsbedrijf kan inzien dient er gewerkt te worden met tags in Nmbrs. Hierdoor krijgt de accountant alleen inzage in de debiteuren met zijn/haar tag. Zie hiervoor de instructie van Nmbrs op de volgende pagina:

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/204055916-Debiteuren-tags-aanmaken