Niet langer wachten op facturen van ondernemers en boekhoudingen die veel actueler zijn. Voortaan haalt de Robotic Assistant voor alle boekhoudingen de UBL-facturen automatisch op. We werken hierbij samen met onze partner InvoiceSharing die facturen van aangesloten leveranciers omzet in UBL, het bestandsformaat dat de assistent volledig automatisch kan lezen.


Sneller kan niet

De Robotic Assistant maakt dat je niet langer hoeft te wachten tot je klant tijd heeft om in te loggen via de website van de leverancier of facturen en bonnen scant. Het wordt automatisch uitgevoerd door de Robotic Assistant. Sneller gegevens aangeleverd krijgen kan eenvoudig niet.


Alles gaat vanzelf

Facturen ophalen, uitsplitsen op regelniveau en direct verwerken, de assistent doet het voor je. En het mooie is: hij wordt ook steeds slimmer. Je beste medewerker ooit, dat zul je zien!


Omdat het onze missie is zoveel mogelijk terugkerende handelingen te automatiseren, zit de Robotic Assistant standaard in Yuki. We zijn weer een stap dichter bij Robotic Accounting!


Hoe werkt het?

De uitnodiging voor deze uitbreiding vind je in Yuki zodra je als portalbeheerder inlogt. Daarna kun je selecteren welke administraties je wil uitnodigen om deel te nemen. Een complete handleiding voor jou als partner vind je via deze link. De handleiding voor de ondernemer kun je raadplegen via deze link. Natuurlijk kun je alle informatie ook terugvinden in de Yuki help. Mocht je vragen hebben over de werking kun je altijd contact opnemen met ons support team via support@yuki.nl.