Allereerst is daar de activastaat upload file, deze is gebaseerd op een conversie vanuit AccountView, maar uiteraard hoef je hier geen gebruik van te maken.

Voor het uploaden in Yuki sla je het tabblad met de activa op als .csv bestand. Vervolgens ga je na het uploaden in Yuki naar de betreffende activastaat en vul je per activum de startdatum van de afschrijving, de restwaarde en het reeds afgeschreven bedrag in.