Wanneer je sinds 26 juli problemen ondervindt bij het gebruik van Yuki in Chrome dan kan het raadzaam zijn om de browser te updaten, dit gebeurt namelijk niet automatisch. Je doet dit door in de browser naar instellingen te gaan en dan op "over" te klikken. Wanneer er updates beschikbaar zijn dan zal je direct gevraagd worden of je deze uit wil voeren. Daarna dien je de browser opnieuw op te starten om deze update te activeren.