Wanneer de gebruiker ingelogd is, dan kan hij/zij zelf het gehele archief en alle transacties exporteren via het archief of de boekhouding.

Echter wanneer je een compact portal hebt, is deze functie niet beschikbaar voor de klant. Je kunt dan als BO de transacties exporteren, door op de button van de accountantsdeur te klikken en vervolgens links in het menu op 'exporteren". Er opent dan een scherm waarin je jouw selectie criteria kunt aangeven om de transacties naar een bijvoorbeeld een excel bestand te exporteren.