November 2015

Interne overboekingen

• Overboekingen tussen bankrekeningen die aanwezig zijn in één domein worden niet meer automatisch op “Betalingen onderweg” geboekt indien er een herkenningsregel is aangemaakt met de tegenrekening van de banktransactie.

Webservice

• Aan de accounting webservice voor openstaande posten is het e-mailadres en telefoonnummer van de relatie toegevoegd.
  • Verder is het mogelijk periodieke facturen via de Sales webservice aan te maken. Het is mogelijk om via de Sales webservice facturen voor een bepaalde of onbepaalde tijd te herhalen met een frequentie van een week, maand, kwartaal, half jaar of jaar.

Betalingen

• Bij het openen van een inkoopfactuur is nu onder de kop “Betaling” zichtbaar welke medewerker de factuur betaald heeft indien de factuur privé betaald is.

Financiële overzichten

• De zoekfunctionaliteit in financiële overzichten is verbeterd. Je kunt nu in ieder overzicht de gegevens van alle jaren opvragen. Zo heb je de complete informatie altijd bij de hand.

Partners

Backoffice functionaliteit

• Het applicatielog is per domein beschikbaar voor backoffice medewerkers en gebruikers met de rol directie, met de knop “Log” in het “Gebruikersactiviteit” overzicht (wat vanuit de statusbalk beschikbaar is). In het overzicht is het mogelijk om op gebruikersnaam te zoeken. Hiermee kan voor elke gebruiker in een domein gevolgd worden wat zijn of haar activiteiten waren.

BTW

• Het aanmaken van meerdere btw-codes van het type “Installatie/afstandsverkopen binnen de EU” met hetzelfde percentage is nu mogelijk.