Het is nu mogelijk om zowel permanent als tijdelijk door Yuki het backoffice werk te laten verzorgen.

De portaalbeheerder kan dit via het scherm van de domeingegevens aangeven.

Er zijn slechts enkele voorwaarden:

• Actief per de 1e van de maand voor een volledige kalendermaand
  • Aanmelden minimaal 14 dagen vooraf
  • De BackOffice controller blijft de vragen ontvangen van eindgebruiker
  • De prijs is 0,56 euro per transactie, document, matching bank.
  • Momenteel alleen beschikbaar voor Nederlandse Yuki partners.

Voor meer informatie neem contact op met Shirley Elgers op 010-2019734 of shirley@yuki.nl.

Je kan de aanvraag om de Backoffice werkzaamheden uit te laten voeren door Yuki als volgt aanvragen.

1. Open het overzicht domeinen
  2. Klik op Aanvragen
  3. Kies de start en einddatum voor het verwerken van de workflow door Yuki.