Januari 2015

Update woensdag 7 januari 2015

SEPA

• In SEPA incassobestanden worden nu zowel het factuurnummer als het onderwerp van de factuur als ongestructureerde betalingsreferentie opgenomen in het xml bestand.
  • Maximaal aantal transacties in een SEPA bestand is verhoogd van 999 naar 9.999 per batch

Dossiers
  • Automatisch documenten uit e-mail berichten koppelen aan dossiers

Verkoop
  • Alle factuurlay-outs hebben nu de mogelijkheid om het BTW-nummer van de klant te tonen.

België

• Partners met een CodaBox SFTP account kunnen deze nu invoeren via de portal instellingen.
  • De controle die bepaalt of je een factuur, die is opgenomen in een afgesloten btw-aangifte, mag aanpassen is gewijzigd.