Open het desbetreffende domein en klik vervolgens op het bedrijfslogo (of de naam "Logo") linksboven in het Yuki-scherm en kies dan "Domein" in het dropdownmenu.

Alleen als Gebruiker met minimaal de rol Directie kunt u de web service gegevens opvragen.

Klik in het vervolgscherm op de administratienaam waar u de web service gegevens van wilt opvragen.

Klik na het openen van de administratie aan de linkerkant van het scherm op Web services

Ten slotte wordt het onderstaande scherm weergegeven waar de Administratiecode en Toegangscode getoond worden.

Indien er geen waarde bij de toegangscode staat dan dient u deze te "genereren" door op onderstaande knop te klikken.