Waarom gebruiken?

Yuki kan meer voor je doen dan alleen je boekhouding op orde brengen. Als je regelmatig facturen bij je klanten incasseert kun je dat proces uitstekend regelen met Yuki Incasso. Deze module laat zien welke facturen met betaalwijze incasso zijn aangemaakt en stelt je in staat deze in bulk aan je bank aan te bieden.

Incasso gebundeld aanleveren aan je bank

Als je wilt gaan incasseren hoef je enkel naar de incassolijst te gaan om aan te geven welke facturen je wilt gaan incasseren. Yuki zet vervolgens die facturen voor je in een incasso bestand. Dat bestand kun je weer via de telebankieren van je bank aanleveren. Je hoeft dan alleen nog het bestand in telebankieren goed te keuren via je reader of andere methode.

Opvolging na incasseren

Helaas gaat incasseren niet altijd ineens goed. De rekening van je klant kan geblokkeerd zijn voor incasso of onvoldoende saldo bevatten. Yuki signaleert dat en zet die facturen klaar om nogmaals een incassopoging te wagen. Als een tweede poging ook faalt zal je alsnog op normale wijze bij de klant achter je geld aan moeten gaan. Dan kun je prima de module "Yuki Aanmaningen" gebruiken die ook speciaal voor incassofacturen ingericht kan worden.

Probeer het een maand gratis

Je kunt de Incasso service een maand gratis uitproberen. Bevalt het je niet, dan zet je binnen die maand de service gewoon weer uit. Je betaalt dan helemaal niets. Blijf je na die maand de service gebruiken dan zal Yuki je 15,00 euro per maand aan vaste kosten in rekening brengen voor de extra software en de extra werkzaamheden tijdens het verwerken van de documenten.

Voor meer informatie over hoe je deze module gebruikt binnen Yuki zie hier.