Het is mogelijk een gastgebruiker aan te maken in een Yuki portaal, deze rol heeft beperkte rechten.

Gebruikers met deze rol heeft alleen toegang tot domeinen waaraan ze zijn toegewezen met de instellingen van het onderstaande scherm.

De gastgebruiker moet vermeld staan in één van de velden in het blauwe kader om toegang te krijgen tot het domein.

Je kunt dit als volgt doen:

- Open het Portaal

- Open de lijst met Domeinen

- Klik op het " > " icoon voor de domeinnaam

- U land nu op de pagina zoals zichtbaar op de onderstaande screenshot.

- Klik op het wijzig (potlood) icoon

- Vervolgens kan de portaalmedewerker worden geselecteerd in één van de velden ( BO verantwoordelijke / BO backup / BO controller / BO account manager)

- Klik tenslotte op het bewaren (floppy) icoon