Om een aantal functies binnen Yuki correct uit te kunnen voeren zullen de onderstaande instellingen vereist zijn:

• Instellen van de compatibiliteitsweergave

• Toevoegen als vertrouwde website

• Pop-upblokkering voor Yuki uitzetten

Instellen van de compatibiliteitsweergave

Open Internet Explorer

Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek.

Kies vervolgens voor 'Instellingen voor compatibiliteitsweergave'

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld

Er zal een nieuw scherm worden getoond, voer in het veld onder 'Deze website toevoegen:'

het adres https://*.yukiworks.nl in en klik op 'Toevoegen'.

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld

Toevoegen als vertrouwde website

Open Internet Explorer

Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek.

Kies vervolgens voor 'Internetopties'

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld

Na het kiezen voor 'Internetopties' krijgt u de onderstaande scherm te zien.

Kies voor het tabblad 'Beveiliging'

Selecteer 'Vertrouwde websites' en klik vervolgens op 'Websites' zie de onderstaande afbeelding

Er zal een nieuw scherm worden getoond, voer in het veld onder 'Deze zone aan de website toevoegen:'

het adres https://*.yukiworks.nl in en klik op 'Toevoegen'.

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld

Pop-upblokkering voor Yuki uitzetten

Open Internet Explorer

Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek.

Kies vervolgens voor 'Internetopties'

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld

Na het kiezen voor 'Internetopties' krijgt u de onderstaande scherm te zien.

Kies voor het tabblad 'Privacy'

Klik vervolgens op 'Instellingen' zie de onderstaande afbeelding

Er zal een nieuw scherm worden getoond, voer in het veld onder 'Adres van website waarvan pop-ups worden toegestaan:'

het adres https://*.yukiworks.nl in en klik op 'Toevoegen'.

Zie de onderstaande afbeelding voor een voorbeeld