Het is via de onderstaande methode mogelijk om individuele administraties op te zeggen in een domein.

• Open het desbetreffende domein
  • Zorg ervoor dat u als gebruiker met de rol directie of als eigenaar in het domein bent ingelogd.
  • Klik op het bedrijfslogo (of de naam "logo") linksboven in het Yuki-scherm en kies de optie 'Domein' in het dropdownmenu.
  • Open het contract door op het volgende icoon te klikken
  • Kies ten slotte voor 'Opzeggen' bij de op te zeggen administratie

Wanneer je een administratie in een domein opzegd, maar de andere administratie(s) wel actief blijven, dan kun je de transacties en documenten uit de opgezegde administratie nog zien. Het is alleen niet meer mogelijk om transacties in de opgezegde administratie te verwerken.