Het kan enige dagen/weken duren voordat een bankkoppeling actief wordt in het domein.

Om erachter te komen of de bank al banktransacties aanlevert kunt u in de bank ordner van het archief kijken.

Er worden alleen afschriften door de bankkoppeling aangeleverd in het domein als er transacties hebben plaatsgevonden op de bankrekening.

De bestandsnaam van de afschriften die aangeleverd worden door de bankkoppeling hebben een afwijkende bestandsnaam ten opzichte van handmatig gedownloade bankafschriften.

Documenten die binnenkomen via de bankkoppeling hebben de volgende bestandsnaam:

Rabobank afschriften starten met "rabocm"

ABN-AMRO afschriften starten met "m1mgg"

ING bank afschriften bijvoorbeeld "106_MT940_YUKI_20150430_01.swi"

Knab bank afschriften knab_<datum>_CAMT053.YUKI...............xml