Met de functie Salarisstroken is het mogelijk salarisstroken per e-mail te versturen naar de werknemer(s).

Deze functie is aanwezig indien er gebruik wordt gemaakt van de Yuki salarisadministratie.

De functionaliteit is alleen voor Nederland en niet voor andere landen.

Waar kan ik de functie salarisstroken vinden?

1. Boekhouding

2. Personeel

3. Salarisstroken

De functie is alleen zichtbaar indien de gebruiker beschikt over de rol Directie en/of HRM.

Starten met de functie salarisstroken

Eerst moet er een e-mailadres worden gevalideerd voordat er salarisstroken kunnen worden verstuurd.

Door te klikken op de het rode vak is het mogelijk een e-mailadres voor salarisstroken aan te maken en te valideren.

Na het invoeren van de bovenstaande velden wordt er een e-mail verstuurd naar het ingevoerde e-mailadres ter validatie.

Het is nu mogelijk salarisstroken te versturen vanaf het gevalideerde e-mailadres. De salarisstroken kunnendoor het selecteer vak aan te vinken, worden geselecteerd voor verzending.

Vervolgens kunnen de facturen verzonden worden door op 'Versturen' te klikken.

Eisen voor het versturen van de salarisstroken

Het werk en/of privé e-mailadres moet ingevoerd zijn bij de werknemer in Yuki. Indien zowel het werk en privé e-mail adres zijn ingevoerd, zal het werk e-mailadres worden gebruikt om de salarisstrook naar toe te versturen.

Overige mogelijkheden

• Een specifieke periode selecteren door gebruik te maken van de kalender.

• Er kunnen verschillende e-mailadressen gebruikt worden om de salarisstroken mee de versturen indien meerdere e-mail adressen gevalideerd zijn.

• Lijst met gevalideerde e-mailadressen om salarisstroken mee te versturen tonen met de knop 'Gevalideerde e-mailadressen'

Platform partners

• Deze functie is alleen aanwezig voor klanten van onze partners die gebruik maken van de Yuki koppeling met Nmbrs® of bij Yuki de salarisverwerking uitbesteden.