Bij het werken met de Canon P-215 / P-215II in combinatie met Windows 8 moeten een paar stappen worden doorlopen om dit werkbaar te maken:

- Start de installatie (scanner niet aansluiten);

-  Kies voor de aangepaste installatie;

-  Kies, door middel van aanvinken, het stuurprogramma voor P-215 / P-215II en CaptureOnTouch, de rest uitvinken;

- Doorloop de installatie met "volgende" en klik uiteindelijk op "installeren". Tussendoor hoef je alleen akkoord te gaan met de voorwaarden;

-  Na het voltooien van de installatie van het stuurprogramma zal worden gestart met de CaptureOnTouch;

-In het installatieonderdeel "Select Features" kan je de plugin's uitschakelen/uit vinken;

- Vervolgens zal de installatie uitgevoerd worden.

Na de installatie kan de scanner aangesloten worden (schakelaar aan de achterzijde op "OFF").

Windows zal nu het apparaat automatisch herkennen (max 1-2 minuten) en het reeds geïnstalleerde stuurprogramma toepassen.

Mocht er al een scanner zijn geïnstalleerd van het type canon P-215 en u heeft een scanner van het type P-215II dan dienen eerst
alle drivers en CaptureOnTouch van de P-215 te worden verwijderd en vervolgens dienen de drivers voor het type P215-II te worden geïnstalleerd.

Drivers en handleidingen voor de Canon P-215 zijn te downloaden op de Canon website klik op de Link om naar de webpagina te gaan.

Drivers en handleidingen voor de Canon P-215II zijn te downloaden op de Canon website klik op de Link om naar de webpagina te gaan.