Er zijn een aantal manieren om documenten uit de workflow te verwijderen.

Hieronder staan er een drietal beschreven:

1. Open in het archief de ordner 'uitzoeken Yuki', selecteer de te verwijderen documenten en klik op de prullenbak bovenaan om de documenten te verwijderen.

2. Ga naar het archief, links in het menu "scan/upload batches", open de desbetreffende batch en selecteer de te verwijderen documenten en klik op de prullenbak. (dit werkt niet met documenten die via e-mail zijn binnengekomen)

3. Open het te verwerken document in de workflow, selecteer het type standaard en klik op bewaren. Na het bewaren wordt de optie om het document te verwijderen (prullenbak) getoond.