Het is mogelijk om een administratie af te schermen voor gebruikers in de portal.

Dit kan alleen worden gedaan door de persoon met super-user rechten, diegene met de rol portal beheerder.

Om een administratie af te schermen ga je in de portal naar de lijst van domeinen.

Klik het pijltje voor het betreffende domein aan (niet op de naam klikken).

Hier tonen zich vervolgens waarden van het domein waaronder de “verantwoordelijke personen”.

Pas bij BO toegang aan dat alleen medewerkers in een BO domeinfunctie toegang hebben en vul bij BO verantwoordelijke en BO back-up de personen in die toegang mogen hebben tot dit domein en de administraties die hierin geplaatst zijn.

Voor andere gebruikers in de portal blijven deze domeinen wel zichtbaar in de portal maar wanneer zij het domein zullen benaderen krijgen ze een melding dat deze gegevens niet beschikbaar zijn.