Juli 2014

Update Maandag 7 juli 2014

Yuki Nederland

• Verwijzing naar diverse helpteksten in Yuki is geüpdate (van wiki.yuki.nl naar help.yuki.nl)
  • Bij het aanmaken van incasso machtigingen en/of het bedrijfsprofiel wordt het veld 'BIC code' niet getoond als het gekozen land Nederland is.

SEPA

• In SEPA bestandsnamen wordt geen underscore (“_”) teken meer gebruikt.

Btw

• Opgelost: bij administraties met een gebroken boekjaar wordt in het overzicht omzetbelasting nu het correcte boekjaar getoond.

Grootboekrekeningen toegevoegd:

• 13350 Vooruitbetalingen.

Grootboekrekeningen gewijzigd:

• 01400 Goodwill (omschrijving gecorrigeerd)
  • 07110 Overige leningen van kredietinstellingen is nu een dynamische rekening
  • 07900 Langlopende leaseverplichtingen is nu een dynamische rekening.

Verkoopfactuur layout

• Lettertypen worden nu alfabetisch gesorteerd getoond
  • Lettertype 'Garamond' is aan de lijst van lettertypen toegevoegd.

Yuki België

• Kas voor maaltijdcheques toegevoegd
  • Nieuwe grootboekrekeningen voor afdracht sociale lasten toegevoegd.

Bank

• Coda import verder verbeterd (versie 1 support)
  • Ondersteuning voor CodaBox toegevoegd
  • ING BE CSV import verbeterd.

Btw

• Geen suppletie aanmaken in Belgische domeinen maar doorschuiven naar de eerste periode in het volgende jaar
  • Omschrijving van de optie “BTW aftrekbaar” gewijzigd naar “BTW van toepassing” in de grootboekinstellingen
  • Documenten zonder BTW en/of afwijkende datum zijn nu visueel duidelijk te onderscheiden.

Grootboekrekeningen toegevoegd:

• 451000 Te betalen BTW
  • 494000 BTW aftrekbaar
  • 657000 Diverse financiële kosten
  • 757000 Diverse financiële baten.

Grootboekrekeningen gewijzigd:

•  Aantal aan te maken 'omzet' rekeningen vergroot naar 8000
  •  Aantal aan te maken 'lening' rekeningen vergroot naar 100.

Yuki Platform Partners

• Mogelijkheid om het contract van een domein op te zeggen voor platform partners is vereenvoudigd. (Link)
  • In het workflow overzicht is de medewerker niet langer verplicht om het bovenste domein te openen.
  • Mogelijkheid om te sorteren op kolom 'relatie' in de workflow
  • Automatische verwerking van facturen is niet meer gelimiteerd tot een maximum bedrag op de factuur