Stap 1

Login op uw Yuki account

Stap 2

Klik rechtsboven in het scherm op ‘Domein’ (zorg dat je als gebruiker in het domein zit, niet als backoffice)

Stap 3

Open de administratie door op de naam van de administratie te klikken.

Stap 4

Klik op Web services (kolom aan de linker zijde)

Stap 5

Hier vind u de administratiecode (administration ID) en toegangscode (webservice-key)

Om de gegevens via de API naar het domein te kunnen sturen heeft u een Administratiecode en Toegangscode nodig. Deze gegevens kunt u genereren via de bovenstaande knop 'Opnieuw genereren'.