Bij de opstart dient zowel de rechtsvorm als de naam van de eigenaar, door de BackOffice, genoteerd te worden.

Op het moment dat er nog niets is geboekt, dan is onderstaand antwoord correct:

Klik linksboven in het Yuki- scherm op het bedrijfslogo (of de naam "logo") en kies "Domein" in het dropdown-menu. Klik vervolgens op de naam van de desbetreffende administratie in het geopende scherm.

Op het tabblad Extra moet de naam van de eigenaar worden ingevoerd en na het bewaren van de ingevoerde gegevens maakt Yuki automatisch de desbetreffende privérekeningen in het Yuki rekeningschema aan.

Op het moment dat er al boekingen hebben plaatsgevonden, neem dan contact op met Yuki.