Webshop koppeling SEOshop en Yuki

Verkoopfacturen die automatisch in de Yuki boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Voor iedereen met een SEOshop webwinkel is dat mogelijk met Yuki. Met de SEOshop boekhoud app hebben ondernemers nog minder omkijken naar hun SEOshop boekhouding. Yuki was al een heel eind op weg om voor alle ondernemers zorgenvrij boekhouden beschikbaar te maken. De app is volgende stap in een zo veel mogelijk geautomatiseerde boekhouding.

Automatisch

De nieuwe app is interessant voor iedereen met een SEOshop webwinkel. Dat zijn inmiddels meer dan 2.500 webwinkeliers in Nederland. In deze webshops gaan over het algemeen heel wat facturen om. Voor de verwerking van een verkoopfactuur rekent Yuki 71 eurocent per factuur. Loopt het via de nieuwe app, dan betalen webwinkeliers nog maar tien eurocent per factuur. Het abonnement op de app van € 19,95 per maand hebben ze er dus al uit bij minder dan één factuur per dag.

Voordelen

• Verkoopfacturen gaan volledig automatisch de Yuki boekhouding in;
  • De backoffice hoeft de documenten dus niet meer te controleren en te boeken;
  • Bijna geen administratief medewerker meer nodig;
  • De ondernemer heeft 24 uur per dag toegang tot een actuele boekhouding!

Waar kun je de App activeren?

Deze app is een idee van een gebruiker van zowel Yuki als SEOshop. Je kunt de app activeren via: SEOshop koppeling Yuki. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met ons op!