Gebruikersrollen log

Gewijzigd op Mon, 13 Feb 2023 om 08:22 AM

In het domein is een log beschikbaar waarin kan worden bekeken welke gebruiker op welk tijdstip een nieuwe gebruiker heeft aangemaakt met één of meer rollen, een bestaande gebruiker heeft verwijderd of bij een bestaande gebruiker een rol heeft toegekend of verwijderd.

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan de gegevens in het log bekijken.

Klik in de navigatiebalk op het icoon Start en vervolgens op de tegel Mijn domein. Klik in het nu geopende scherm op de knop Gebruikersrollen log.

Het volgende scherm wordt geopend:

De gegevens in dit log kunnen worden gefilterd op gebruikersrol.