Overzicht 'Bankkoppelingen'

Gewijzigd op Mon, 08 May 2023 om 10:09 AM

In het Yuki accountant portaal is een overzicht beschikbaar waarin je alle bankkoppelingen kan bekijken die op dit moment in de domeinen zijn gerealiseerd.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of 'Portaal backoffice' kan dit overzicht bekijken.

De volgende bankkoppelingen worden hier per bankrekening getoond:

• ABN AMRO boekhoudkoppeling (ABN Access Direct SFTP)
  • Rabobank boekhoudkoppeling (Rabo Internet Bankieren Pro)
  • ING boekhoudkoppeling (ING Koppeling Boekhoudpakket)
  • Knab boekhoudkoppeling.

Voor een uitgebreide beschrijving van de ABN AMRO, ING of Knab boekhoudkoppeling in Yuki zie categorie Koppelingen.

Voor een uitgebreide beschrijving van de Rabobank boekhoudkoppeling zie artikel Rabobank boekhoudkoppeling.

LET OP!

Na het realiseren van de nieuwe Rabobank boekhoudkoppeling wordt deze in het overzicht getoond met omschrijving Rabobank API.

In het accountant portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Bankkoppelingen om een overzicht te bekijken van de gerealiseerde bankkoppelingen per domein in het portaal.