Gebruikersprofiel in portaal bekijken en/of wijzigen

Gewijzigd op Thu, 30 Mar 2023 om 12:42 PM

Yuki biedt elke gebruiker met toegang tot een portaal een 'persoonlijk' profiel. Je gebruikersprofiel bestaat uit je profielgegevens, je contactgegevens, je werknemergegevens en je financiële gegevens (bankzaken).

Vanuit dit scherm kan jijzelf:

• een foto aan je profiel toevoegen
  • de profielgegevens wijzigen
  • de contactgegevens wijzigen
  • de werknemergegevens wijzigen
  • de financiële gegevens wijzigen
  • de accountinstellingen wijzigen:
    • Account toegang: wachtwoord of e-mailadres voor login wijzigen
    • Beveiliging: twee-factor authenticatie aan- of uitzetten.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

• een foto aan het profiel toevoegen
  • de profielgegevens (inclusief rollen) wijzigen
  • de contactgegevens wijzigen
  • de werknemergegevens wijzigen
  • de financiële gegevens wijzigen.

Vanuit dit scherm kan elke gebruiker met toegang tot het portaal:

• een foto aan het profiel toevoegen
  • de profielgegevens wijzigen
  • de contactgegevens wijzigen.

Om je eigen gebruikersprofiel te openen klik je rechts in je scherm op de gebruikersknop en vervolgens op Mijn profiel.

TIP!

Klik op Premium Partner Support om direct de startpagina van het Supportportaal te openen.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' of een gebruiker met toegang tot het portaal kan het gebruikersprofiel van een gebruiker openen door vanuit het dashboard van het backoffice portaal te klikken op Beheer en vervolgens op Gebruikers

Het gebruikersprofiel kan vervolgens worden geopend door te klikken op de naam van de desbetreffende gebruiker.

Het volgende scherm wordt geopend:

LET OP!

De gegevens in de sectie Werknemer en Financieel zijn alleen zichtbaar voor jezelf en een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder'.

Foto aan profiel toevoegen

Je kunt een foto aan het profiel toevoegen door voor de naam van de gebruiker te klikken op het Upload icoon.

Zoek en open vervolgens het afbeeldingsbestand van de foto op je computer.

De foto is nu toegevoegd aan je accountant profiel.

TIP!

Om de toegevoegde afbeelding te wijzigen of te verwijderen, klik je op het Upload icoon.

Profielgegevens wijzigen

Om de gegevens van het profiel in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Profiel op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

LET OP!

De rollen van een gebruiker zijn alleen zichtbaar voor een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder'.

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Contactgegevens wijzigen

Om de contactgegevens in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Contactgegevens op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Werknemergegevens wijzigen

Om de werknemergegevens in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Werknemer op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Financiële gegevens wijzigen

Om de financiële gegevens in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Werknemer op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Accountinstellingen bekijken en/of wijzigen

Om de instellingen van je account te bekijken en/of te wijzigen, klik je op de knop Accountinstellingen.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Accountinstellingen wijzigen.