Overzicht 'Werkzaamheid in specifiek domein'

Gewijzigd op Mon, 20 Mar 2023 om 11:48 AM

In het Yuki accountant portaal is een overzicht beschikbaar aangaande de activiteit van de backoffice medewerkers in een specifiek domein van het portaal.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot het overzicht 'Werkzaamheid in specifiek domein'.

In het accountant portaal klik je op Beheer  en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Backoffice werkzaamheid.

Klik vervolgens in de weergave Werkzaamheid per domein op het aantal minuten van een domein.

Het volgende scherm wordt geopend:

Hier zie je van alle gebruikers de totale tijd in minuten die door elke gebruiker is besteed aan de handmatige verwerking van transacties in dit specifieke domein van het portaal.

Filters

In dit scherm kun je de getoonde gegevens filteren op Status van een domein:

• Actief/Opstart
  • Actief
  • Proef
  • Opstart
  • Inactief
  • Gearchiveerd.

LET OP!

In dit overzicht wordt als periode standaard het afgelopen jaar getoond in de beide weergaven. Je kunt echter een andere periode selecteren óf gebruik maken van een aangepast filter waarmee je zelf een periode kunt instellen of de werkzaamheid van de afgelopen 2, 7, 10 of 20 dagen kunt bekijken.